Het Grensrunners 35-jarig jubileum feest zit er op. We kijken terug op een schitterend weekend. Zaterdagmiddag hebben we een bezoek gebracht aan Beesel. Een dorpsgids heeft veel over de geschiedenis en anekdotes van Beesel verteld.

Terug bij onze thuisbasis is onze Grensrunners kennis getest met een leuke quiz. Bedankt John voor de organisatie hiervan.

Zoals op de ledenvergadering reeds besproken is de kleding commissie op zoek gegaan naar nieuwe clubkleding. Een moderne uitstraling echter functioneel en toch passend bij de Grensrunners was het uitgangspunt.

Vernieuwde productiemethodes van de clubkleding en de eisen van een logo bij digitale toepassingen heeft geleid tot een nieuw logo. Bedankt Bobby Derikx voor het mooie ontwerp. De clubkleding en het nieuwe logo zijn zaterdag officieel onthult en door de aanwezige Grensrunners als zeer positief ontvangen. We hebben de avond met een heerlijk buffet en een gezellig samen zijn afgesloten.

Zondagmorgen stond de jubileumloop op het programma. Gabrielle en Paul hadden een mooie loopscholing en aansluitend trail run gegeven door de het Brachter Wald. Voor de start was er een speciaal moment want bij een nieuwe uitstraling hoort ook een nieuwe vlag. Niemand minder dan onze eigen burgemeester Bob Vostermans heeft het logo onthult en de nieuwe vlag aan het clubgebouw bevestigd. Een moment om trots op te zijn!

Rest ons de organisatie en kleding commissie te bedanken voor het gezellige feest en mooie clubkleding en allen Grensrunners voor jullie aanwezigheid en support!

Speciale dank aan:

Cafe Restaurant de Grens
‘t Kaashuys Reuver voor de gesponsorde prijzen.
Bobby Derikx voor het logo ontwerp.
Gabrielle Janssen en Paul van der Smitte voor de uitgebreide warming up, loopscholing en leuke trail.

Kennismaken met de Grensrunners? Kom gerust een keer mee hardlopen met ons op zondagmorgen.
Aanmelden via: Contact@grensrunners.nl

Tot snel aan de Grens!